Jeg gennemgik lydbehandling, da jeg var 14 år gammel og igen da jeg var 17 år. Den første behandling blev udført i København og den anden behandling i Aalborg af Birthe Lorenzen.

Begge behandlinger havde en positiv effekt, således af jeg i månederne efter disse gjorde store fremskridt med hensyn til både læsning og stavning.

Min situation var den, at jeg efter 7 år i folkeskolen havde meget svær ved at læse og stave. Måske derfor brugte jeg mere tid på regning og matematik, hvor jeg ikke havde de samme problemer.

Efter lydbehandling blev det muligt for mig at følge med i alle fagene i folkeskolen, selvom jeg naturligvis måtte bruge meget tid på at indhente en del af det, jeg ikke havde fået lært de første 7 år.

Senere er jeg blevet student, kandidat fra Landbohøjskolen , Master ved et fransk universitet og PH.d. Efter en række år som forsker er jeg nu professor ved Danmarks Tekniske Universitet( DTU). Min karriere som akademiker har været meget spændende med store oplevelser indenfor forskning og undervisning både i Danmark og i udlandet.

Jeg er helt sikker på at dette ikke havde været muligt uden den hjælp, jeg fik gennem lydbehandling.

Med venlig hilsen
Paw Dalgaard