Kære Birthe

Vi vil gerne sige 1000 tak for din uvurdelige hjælp til Victor.

Da Victor startede hos dig sidste år læste han meget usikkert lix 8. Koncentrationen om læsning og motivationen for lektier var nærmest ikke eksisterende. Vi blev heldigvis gjort opmærksom på, af Victors klasselærer, om lydterapi.

Det var dog ikke uden skepsis vi tog ud til dig den dag i december 2015.

Omvendt mente vi ikke vi havde, noget at miste for vi gjorde forvejen det bedste vi kunne for, at hjælpe Victor. Efter samtale med dig og dine “undersøgelser” af Victor blev vores skepsis ikke mindre. Kunne disse lyde virkelig hjælpe? det skulle selvfølgelig komme an på en prøve men underligt syntes vi nu det var. Vores skepsis blev i den grad gjort til skamme. Efterlader. 1,5 mnd. kunne Victor sidde og læse koncentreret i 15- 20 min. I løbet af et 1/2 år rykkede Victor fra lix 8 til lix 15. Koncentrationen og motivationen var i top. Victor syntes pludselig det var skønt at læse?.

Da Victor startede i 3 klasse 1016 kommer han og fortæller det er meget nemmere at gå i 3 klasse end det var at gå i 2. klasse ???(ja for nu kan han jo læse hvad opgaverne går ud på).

Sidste år på denne tid havde Victors klasse national test. Desværre kunne Victor ikke gennemføre, da han ikke kunne læse hvad opgaverne gik ud på og han blev sat til, at lave andet skole arbejde mens de andre havde test. Victor har lige gennemført nationaltest sammen med de andre?Victor læser nu lix 18 og han er stolt?

Vi vil gerne ønske dig og din familie glædelig jul og godt nytår 2016

Endnu engang TAK

kærlig hilsen

Victor,Kim, Kirstine.