Forældrene siger: “Vi har fået en meget gladere dreng, der har fået langt større selvtillid”.

Søg
Close this search box.

Elevfortælling: Har fået mere selvtillid efter lydbehandling

Moderens beretning om, hvordan Hans har fået mere selvtillid og er begyndt at deltage mundtligt i timerne:


11 årig søn blev glad igen!

Da vi startede lydbehandling hos Helle er Hans en 11 årig dreng med store problemer i skolen. Han har svært ved at koncentrerer sig, gider ikke lave lektier, synes alt er for svært (dansk, matematik og engelsk) og er fagligt ikke på aldersniveau. Han føler sig dum, er meget ked af det og har fået lavt selvværd.

Hans´ ergoterapeut gør os opmærksom på lydbehandling. Jeg tjekker Helles hjemmeside og synes det lyder som noget der skal prøves. Vi får en tid til forundersøgelse i nov. 2011, og der finder vi ud af at Hans´ hørelse er nedsat og at han er blokeret ift. at høre lydens svingninger.

Helle er heldigvis optimistisk og mener at lydbehandling vil kunne hjælpe Hans. Så vi får en lyd-CD med hjem og anvisninger på hvordan behandlingen skal foregå. For at rette op på kroppen anbefaler Helle at Hans skal have behandling med Kranio – Sekral- Terapi, da testen vise at der er fysiske blokeringer der har brug for at blive rettet op.

Og så er behandlingen i gang. 5 min med lyd hver dag, på en lydstyrke der er lige til at holde ud for Hans, efterfulgt af 5. min afslapning hver morgen. Efterhånden får vi skruet op for lydstyrken, så Hans høre lyden på næsten fuld styrke. Og kontrolbesøgene hos Helle viser også fremskridt på både hørelsen og på hjernens evne til at høre lyden.

Det bedste er dog klart de fremskridt Hans gør i skolen. Hans er blevet en glad dreng, der er blevet glad for at lave lektier, for nu synes han ikke det er svært mere. Han kan koncentrerer sig om det der skal gøres, for nu kan han høre hvad lærerne siger. Han tror mere på sig selv og er begyndt at deltage mundtligt i timerne.

Lydbehandling har været en utrolig positiv oplevelse for os. At kunne følge med i hvordan Hans fra gang til gang forandrer sig og hvilken effekt det har på hans skolegang, har været det hele værd.

Vi har været meget glade for forløbet og vil klart anbefale andre der oplever lignende problemer at prøve det. Hørelsen ligger nu meget fint omkring 0 decibel.

Mange hilsner fra Hans og mor


Læs andre elevfortællinger