Forældrene siger: “Vi har fået en meget gladere dreng, der har fået langt større selvtillid”.

Søg
Close this search box.

Lydterapi ved Ribe – Else Maria Olesen

Else Maria Olesen

Forbrovej 2, Vilslev, 6771 Gredstedbro - Kort
Telefon 20 40 79 27 - Ingen fast telefontid
elsemariaolesen@gmail.com - Angiv venligst telefonnummer ved kontakt på mail.

Klinik med lydterapi/lydbehandling.

BorgstavtræMin klinik med lydterapi/lydbehandling er at finde mellem Bramming, Ribe og Esbjerg i en landsby, der hedder Vilslev. Vi hører under Esbjerg Kommune, der faktisk er meget opmærksom på at hjælpe børn/unge med indlæringsproblemer. Desværre er der alligevel nogen, der ikke får den hjælp, de synes, de har brug for. De befinder sig tit i en gråzone, hvor ekstra hjælp til netop deres indlæringsproblem ikke rigtig findes.

Gennem mere end 40 år – og med ca. 20.000 elever, der har været igennem et forløb med lydterapi/lydbehandling rundt om i Danmark, har vi samlet erfaring. Vi har netop set, at det kan lykkes at ændre elevers opfattelse af lyd, så de bliver bedre til at modtage undervisning.

Mange forældre spørger: Hvorfor er lydbehandling ikke synlig i undervisningssystemet? Hvorfor har ingen fortalt om det?

Dette faktum vil vi gerne ændre. Derfor gør vi opmærksom på, at lydbehandling kan være den ekstra indsats, der sammen med undervisning kan give eleven større udbytte af undervisningen. På sigt kan det måske betyde, at flere elever kan få bedre hjælp.

Karriere og uddannelse.

  • Her mellem Bramming, Ribe og Esbjerg startede jeg klinik med lydterapi/lydbehandling den 1.august 2008
  • Jeg er uddannet folkeskolelærer, og har desuden taget uddannelse indenfor specialundervisning og ”Tidlig læsehjælp”
  • Mine kerneområder i de 37 år i skolen har været dansk, specialundervisning og madkundskab.

Derfor blev jeg behandler indenfor lydterapi/lydbehandling.

I mange år havde jeg specialundervisning i folkeskolen og mødte her nogle elever, der havde svært ved at profitere af skolens undervisning. I den forbindelse oplevede jeg, at lydterapi/lydbehandling kunne give disse elever et skub fremad, hvis de havde faglige, lyd – eller koncentrations-problemer. Derfor ser jeg lydterapi/lydbehandling som en hjælpende hånd til disse elever. Det er helt klart også min erfaring fra min klinik, at det løfter mange børn fremad, så de bedre kan overse deres skolehverdag.

Mine priser

Test alene: 500kr.
Test + opstart:1000kr.
Efter 2-3 måneder betales resten: 2000kr.

Hvis der ønskes et længere forløb, er der mulighed for en opsamlingslydfil som afslutning på lydbehandlingsforløbet. Denne lydfil koster 500kr.

Læs også: Fakta om lydterapi