Forældrene siger: “Vi har fået en meget gladere dreng, der har fået langt større selvtillid”.

Søg
Close this search box.

Elevfortælling: Blev bedre til at læse og koncentrere sig

Moderens beretning, om hvordan David blev bedre til at læse og koncentrere sig, selv om han er ordblind:

Grunden til at vi i sin tid kontaktede Helle Holfort var, at vores søn David, der har ordblindhed, havde læse- og skrivevanskeligheder. Han havde svært ved at koncentrere sig og havde svært ved at modtage flere beskeder på en gang. Socialt trivedes David vældig godt i skolen, men han oplevede, at det blev sværere og sværere at følge med i undervisningen, hvilket påvirkede ham.

Vi hørte om lydterapi fra en bekendt, hvis datter havde gået hos Helle. Det lød lidt som ”hokus-pokus”, så det var med en vis skepsis at vi startede. Men det hele gav meget mening, da vi fik en forklaring og så, hvordan det foregik, at det var David selv, der fortalte, hvor han opfangede de forskellige lyde, som Helle lavede med sine stemmegafler. Vi var enige om, at vi ville bakke David 100% op i forløbet med den daglige lydtræning. David har dog været utroligt motiveret, så det har overhovedet ikke været nødvendigt at minde ham om det. Ikke en eneste gang har han sprunget lydtræningen over gennem det 9 måneders lange forløb.

Vi oplevede ret hurtigt i forløbet, at der skete fremskridt med David. Her hvor behandlingen er færdig, er han blevet klart bedre til at læse, kan bedre koncentrere sige og har i det hele taget fået meget mere ”gå-på-mod”. Vi har nu en dreng, der går glad i skole og kommer glad hjem.

En stor tak til Helle.

Læs andre elevfortællinger