I 40 år har jeg været så heldig at arbejde med lydbehandling . Jeg har set så mange børn komme med  øjne så sørgelige og tomme, og så efter 4-6 måneders behandling med lyde, kommer de og fortæller, at nu forstår de, hvad læreren forklarer, og hvad de skal gøre. De magter bedre indlæringen og glæden ved at gå i skole er kommet tilbage.

Jeg blev uddannet i Varde hos Sofie Høgsbro.

Jeg har gennem årene  haft et godt samarbejde med lærere, læger og ørelæger, som jeg altid har kunne spørge til råds. Det har været en glæde og hjælp.

Når jeg ser tilbage over de sidste 40 år og skal opsummere undervisningen og forståelsen af børn med indlæringsbesvær, så har det aldrig været dårligt som nu.

Vi taber alt for mange, som ikke får lært de mest basale ting så som grammatik ,talbehandling og sprog. Det giver mindre selvværd og selvtilliden svigter. Tænk, det er skolen, der bestemmer den fremtid, børnene får.

Jeg er så heldig at få breve fra gamle elever og forældre. Her fortæller de, hvordan det er gået dem.  Mange  forældre kan berette, at de også var i lydbehandling hos mig, da de var børn.

Jeg har uddannet Malene Groes Sloth, og jeg ved, hun har et hjerte, der banker for børnene, og hun vil føre lydbehandlingen videre. Tak for det Malene.

Jeg vil gerne give det videre, jeg selv har arbejdet efter.

Lad børn være børn.

Mød barnet, hvor barnet er og vær altid ærlig over for børn.

Lad være med at tale forældre efter munden, vær ærlig og sig din mening.

Ros,ros,ros børnene for det, de er gode til.

Det giver selvtillid og selvværd.

Jeg håber, alle børn må føle sig elsket.

Ellers har vi voksne fejlet.